Дара Екимова изуми майка си с появата си в „Маскираният певец”

След фантастичното й представяне в седми епизод на формата, седмицата за певицата започна с още едно признание. Само няколко месеца след като навърши пълнолетие Дара Екимова е номинирана за Жена на годината, категория музика на традиционните награди на сп. Грация

Ива Екимова бе в истинска еуфория в съботната вечер показва видео, което е публикувала в социалните си мрежи. Щастието и емоциите са предизвикани от появата на дъщеря й Дара Екимова в седми епизод на „Максираният певец”. В него се завърна една от миналогодишните маски – тази на Принцесата, под която се криеше Алисия. Този път костюмът бе представен от Дара Екимова, а брилянтното й изпълнение накара панелистите да се изправят на крака, но  никой не позна самоличността й. Излежда, че младата певица е успяла да скрие уговорката с продукцията да влезе като гост маска дори от майка си.

 

Дара Екимова изпя песента на Дженифър Хъдсън от мюзикъла “Мечтателки” “One Night Only”, а изпълнението ѝ накара мнозина от присъстващите да се изправят на крака, аплодирайки я бурно. Никой обаче не успя да отгатне на кого принадлежи впечатляващият глас. В крайна сметка се оказа, че той е на младата Дара Екимова, дъщеря на Ива и покойния Дими от “Сленг”.

 

View this post on Instagram

 

Princess appears @globalgroup_bg @maskiraniat.pevec @magi_halvadjian @judyhalvadjian ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Iva Ekimova (@ekimovaiva) on

Юлиян Вергов едва скри вълнението си, след като талантливата певица се обърна към него, коментирайки уликите, че е родена с музика и късмет. “Мислех, че вие ще се сетите, г-н Вергов, тъй като майка ми е била момиче на късмета.

Признанията, хвалебствията и аплодисментите за Дара Екимова продължават да валят не само в социалните мрежи. Днес стана ясно, че певицата е номинирана за Жена на годината в категория музика на сп. „Грация”.

https://woty.graziaonline.bg/2020/music?fbclid=IwAR2SPDVMZH28wfQ9alXyeCWa9Iuhz0nyAxRCDz-T7DXtCRHIXd7MKihkAXE

 

Снимка: Костадин Кръстев-Коко
Снимка: “Маскираният певец”