DEEP ZONE Project- единствените българи в международната версия на Friends Will Be Friends

Групата е одобрена лично от Браян Мей

30 от най-популярните музиканти и изпълнители от всички 28 страни членки на ЕС възпяха приятелството в специално издание на емблематичната песен на QUEEN “Friends Will Be Friends”. Всеки един от артистите влиза в проекта след лично одобрение от Браян Мей, а песента е насочена към младите хора и идеята, че именно те, всички заедно, определят бъдещето на Европа.

От България в селекцията бяха включени Ева-Мария, Дани Димитров и Дидо от Deep Zone Project. Групата с голямо вълнение сподели новината в социалните мрежи:

„За нас е голяма чест, че DEEP ZONE Project бяхме избрани да представляваме България в култовата обща песен “Friends Will Be Friends” заедно с 30 други интернационални артисти от всичките 28 страни членки на Европейския Съюз. Наистина, уникален международен проект, одобрен лично китариста на Queen – Brian May.“

Friends Will Be Friends 300x165 - DEEP ZONE Project- единствените българи в международната версия на Friends Will Be FriendsХимнът на приятелството е записан в 28 различни музикални студия, поотделно от всеки един от изпълнителите. Финалната версия вече се разпространява с #vote4friendship и послание свързано с това, че Европа е най-силна, когато е обединена в цялото си разнообразие, а омразата и раздялата не са отговори, а заплахи. Европа дава своя вот за приятелството!