Денят за размисъл на Ицо Хазарта

След една доста силна музикална година, изпълнена с много хитове, Ицо Хазарта избухна със статус в деня за размисъл преди изборите.

Едно от любимите имена в българския хип-хоп бе подложен на редица клевети и онлайн хейт заради живото си изпълнение в Самоков на 24 октомври. Ицо Хазарта обяснява в статуса си във Facebook, че отказът му от предизборна агитация е изричното му желание за ивента и излиза да пее в Самоков единствено и само за феновете на музиката му.

Именно част от тези фенове, политически агитатори и дори кандидати за общински съветници се включиха за “дебат” на стената на рапъра, относно участието му. Много от тях обаче май забравиха, че Ицо Хазарта отдавна “възпява” нелепата обстановка, в която всички ние живеем в парчетата си и че всъщност се качи на сцена с предизборно лого и изпя своите анти агитационни песни пред това лого…

Ицо Хазарта няма нужда да се обяснява, той има нужда да пее и да дава на българския хип-хоп това, което му липсва – истина, далеч от крадени бийтове и поп-фолк мотиви!

Браво!

 

 

Снимка: Facebook