DJ DOLLAR BILL идва в България!

DJ DOLLAR BILL идва в България на 2 юни в Dance Club Mania /Слънчев бряг/

Един от най-популярните немски хип хоп DJ-и идва в България за пръв път по покана на “Hip-Hop Pop CHAMPAGNE”.

“Hip-Hop Pop Champagne” e най-новата клубна платформа, създадена от мениджъра и изпълнител – Иги Андровски.
Иги ще бъде хост на събитието, а зад пулта ще бъдат – Djane Nikka и Dj Ray Bon.

Повече за събитието ще намерите в официалната страница на “Hip-Hop Pop Champagne”  –

https://www.facebook.com/hiphoppopchampagne

bottle01

Даниел Вампа или DJ DOLLAR BILL един от най-горещите и продавани Hip-Hop & R’n’B DJ-и в Европа с над 250 партита всяка година.

Започва да се занимава с DJ-ing, вкъщи, в много ранна детска възраст, когато е едва на 9 години и от тогава до сега пуска Hip-Hop & R’n’B музика.

Когато е на 16 години (през 1987) за пръв път започва да работи като DJ в голям клуб, от тогава до сега, той е пускал музика в над 300 клуба в Германия, Франция, Италия, Испания, Турция, USA, Дубай, Абу Даби и много други. Благодарение на неговия уникален стил на DJ-ing, той успява да привлече вниманието на много артисти и музикални компании в индустрията, които му помагат да направи множество колаборации, както и да открие много нови таланти. През годините името му се е утвърдило и е станало популярно, освен с партитата му, така и като един от най-продуктивните организатори на турнета в Германия и цяла Европа на световни хип-хоп звезди, като: RICK ROSS, LIL JON, TYGA, 2 CHAINZ, WAKA FLOCKA FLAME, MARQUES “MH” HOUSTON, B.O.B, BOBBY VALENTINO, TRAVIS PORTER, J HOLIDAY, LIL SCRAPPY, SAMMIE, TRUTH HURTS, SHAWTY LO, UNK, TREAL LEE & PRINCE RICK, GS BOYZ, TRILLVILLE, CRIME MOB и много, много други.

Освен всичките си успешни проекти и наградата му “SEA Award”, която печели през 2009 година, той се реализира и като продуцент на микстейп записи с участието на YUNG JOC, LIL JON, B.O.B, STUEY ROCK и много други.

Лейбалът му DB Production (Booking Agency/Event Management) е един от най-успешните в Европа в момента. Сега вече на 40 години, DJ DOLLAR BILL е повече от гаранция за най-доброто Hip-Hop & R’n’B Клубно парти, с неговия уникален “Mix, Blend and Mic” стил.

DJ DOLLAR BILL for 1st time in Bulgaria