Дрейк се пошегува с връзката си с новия си албум в Instagram

Дрейк се пошегува с връзката си с новия си албум в Instagram, като също така разкри колко му липсва сцената.

 

Дрейк е в обвързана връзка с новия си албум, така че, естествено, той не е съвсем готов да го сподели с останалия свят.

Последното малко време, дори преди Dark Lane Demo Tapes, Дрейк подготвяше пристигането на новия си студиен албум.  Въпреки че не е изпуснал много информация относно проекта, той по-рано каза, че можем да очакваме албума да пристигне през лятото.

Е, изненада, изненада, лятото пристигна и все още не сме благословени с нова колекция музика.  Снощи кралят на Торонто се пошегува колко е влюбен в новата музика. Споделяйки меме на своя IG, Дрейк каза на феновете, че е в отношения с неговия албум, всъщност не си дава много време да направи нещо друго. “Необвързан ли си?”  пита мъж на снимката.  “Не, аз съм албум”, отговаря дамата.

View this post on Instagram

😎 CHEFFETE

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

В друга публикация Дрейк сподели видео на себе си на сцената и сподели, че скъпо пропуска връзката, която създава всяка вечер със своите фенове.

View this post on Instagram

Drop a comment if you miss performing 🥺

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Само преди няколко дни Дрейк предположи, че албумът му е завършен на 80%.  Той е заключен с 40 и другите си продуценти, за да се увери, че звучи точно така, както би искал.  Тази седмица той предприе екскурзия до островите, което или сигнализира за завършването му, или за прекъсване от процеса за малко.