Дъщерята на Kanye West- North West е едно най-скъпо облечените деца. Носи обеци с диаманти за $50 000!

Момичето на Kim Kardashian и Kanye West, които между другото, чакат второ, е под светлината на прожекторите още от преди раждането й.  От мига на излизането й на бял свят през 2013, светът следи всяко нейно движение. Е, тя отговаря на очакванията за модно шоу, и няма как иначе.

Още при раждането си и за първата си Коледа детето вече е залято с дизайнерски подаръци, като обувки Hermes и Giuseppe Zanotti по поръчка и дрешки от Celine, Givenchy, Maison Martin Margiela. Оливие Рустейн редовно изпраща дрешки и на малката, както виждаме в Instagram  снимките на мама Kim. През последната седмица тя публикува снимка на North West в Balmain, която моментално обиколи целия Интернет.

North често се носи и в космести палта, клинове с кожен ефект, черна дантела и обици с диаманти, струващи близо $50 000. Смелият й гардероб включва още леопардови и кожени рокли на Roberto Cavalli и Alexander Wang. След всичко изредено, започваме да имаме опасението, че стилът на North много наподобява този на Kim Kardashian в умален вариант.