Джесика Симпсън управлява модна империя с продажби за $ 1 млрд.

Джесика Симпсън определено е оставила музикалната си кариера на заден план. Блондинката, която изгря като певица, а след това се пробва и в киното, най-накрая се преориентира към съвсем друга сфера.

Джесика има собствена модна линия, която  не спира да набира популярност  и дори е привлякла вниманието на известната компания Sequential Brands, която държи различни лейбъли на популярни лица и се грижи за тяхната реклама. Фирмата  е купила бизнеса на Симпсън и го развива на международния пазар като увеличава печалбите на блондинката тройно

“За мен е изключителна чест да си партнирам със Sequential Brands Group, за да продължим растежа и цялостта на Jessica Simpson Collection,” заяви Симпсън в специално изявление.

Джесика  планира да остане активен участник в развитието на модната си линия, тъй като не е продала всичките дялове от компанията си и остава съсобственик.  Тя ще отговаря за дизайна на продуктите. Скоро Симпсън публикува рекламна снимка на марката си в мрежата и под нея написа „Това е за първия милиард !”