Едни от най-обичаните поп и рок звезди у нас на една сцена със „Златните момичета“

„Светът на златните момичета“ ще събере един куп звезди в уникален спектакъл на 21 ноември в „Арена Армеец“ от 19:00 часа

По време на спектакълът „Светът на Златните момичета“ участващите клубове по художествена гимнастика ще поздравят целия екип, спечелил квотите за Олимпийските игри в Токио и ще им пожелаят успех за най-големия световен форум. Освен националния отбор, зрителите в „Арена Армеец“ ще имат възможност да се насладят на музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deep Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, Д2 и СКАНДАУ.

Федерацията по художествена гимнастика възнамерява да превърне това уникално шоу в ежегодна традиция.

„Искаме да дадем нещо наистина уникално на зрителите и феновете. То ще стане наша запазена марка, с която планираме да обиколим цялата страна и всеки да може да се докосне до прекрасните ни момичета. Искам специално да благодаря на всички групи и изпълнители, които се включват в шоуто и ни помагат гимнастиката да стига до повече и повече хора“, споделя Илиана Раева.

Първи подобен спектакъл бе проведен в град Пловдив, където залата се оказа малка за всички желаещи да видят „Златните момичета“ на България, а на 19 ноември от 19:00 часа ги очакваме и в град Русе в зала „ОЗК Арена“.

Билетите за спектакъла са вече в продажба на epay.go и на касите на EasyPay в страната.

БИЛЕТИ

Информация: Facebook

Снимки: Instagram