Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

ТИМАТИ СЪБИРА РУСКИЯ И БЪЛГАРСКИ ЕЛИТ НА КОНЦЕРТА НА 16-ТИ ФЕВРУАРИ В СОФИЯ.

 

thumbnail timati 500x500 - Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

Остават само три дни до концерта на ТИМАТИ в София, на който RnB звездата ще събере руския и български елит. На 16 февруари в зала „Универсиада“ рапърът ще представи за първи път пред родната публика всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия. В уникален 90-минутен лайв изпълнителят ще зарадва българската публика с парчета като „Где ты, где я“, „Ключи от рая“, „Поколение“ и много други.

thumbnail 2016 timati - Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

Концертът на ТИМАТИ ще започне точно в 20:00 часа, а вратите на зала „Универсиада“ ще бъдат отворени в 19:00 ч. На разположение на гостите на шоуто ще има гардероб, който може да се ползва безплатно. Залата не предоставя паркинг за публиката, затова организаторите съветват посетителите да се възползват от свободните места „Зелена зона“ на бул. „Шипченски проход“. Билети за концерта ще се продават и на място в деня на събитието на входа на залата.

Забранено е влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжия, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване. Лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени от него 2 броя декларации. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

thumbnail Tim 1024x682 - Елитът на България и Русия на концерт на Тимати в София

Билети са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 45 до 110 лева.

Официален спонсор на събитето: водка Русский Стандарт

Източник и текст: Moko Solution