Еминем е част от изключителна група хора, които получиха Nike Air Force 1 на Върджил Абло

Nike и Louis Vuitton работиха заедно, за да отбележат живота на Върджил Абло . Световноизвестният моден художник и икона работи с двете организации до голям успех, преди животът му да бъде прекъснат от рак през ноември 2021 г. Върджил пусна широка гама от обувки с Nike , включително Off-White Nike Hyperdunks, Off-White Nike Waffle Racers и множество Off-White Nike Dunks. Сега Nike празнува живота и приноса му с невероятно неуловим чифт Louis Vuitton Nike Air Force 1.

Новите Louis V Air Force 1 са подарени на много избрани. Тези „няколко“ са шеговито наричани „Списъкът“ в коментарите и надписите в Instagram. Досега имената на хип-хоп легенди и сътрудници остават най-разпространени, когато се говори за тези, които са получили обувката. Някои от артистите, които имат честта да притежават споменатата маратонка, включват Jadakiss , нюйоркска лирична компания, DJ Khaled , мегапродуцент и изпълнителен директор на лейбъла, и Fat Joe , друг легендарен нюйоркски MC.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от JADAKISS (@jadakiss)

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от DJ KHALED (@djkhaled)

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от FAT JOE (@fatjoe)

 

Еминем изглежда е последният, който получи изключителната почит на Nike към покойния Върджил Абло. С възхищение и признателност Ем публикува двойката в своя Twitter. Туитът гласеше „Те са твърде луди. Благодаря ти, nike, за мен е чест да бъдеш в thelist, покой, virgilabloh.“

 

 

Влиянието на Върджил Абло върху културата и уличното облекло е неопровержимо. Всяка пусната обувка с неговото име, прикрепена към нея, под формата на дизайнерски принос и концептуализация, е едно от най-търсените парчета на пазара. Неговото наследство ще живее в модата за години напред.