Exclusive! Alex P:”Pitch” – ” Е едни хибрид между хип – хоп и тежък саунд от типа на TS и Fat Joe, The Game, Timbo”

ALEX P ни гостува, за да ни разкаже на новите му парчета – “Belucci” и “Pitch”

359: Здравей, как си? Какво си планирал за новия сезон?

ALEX P: Здравейте, аз съм 6, като Килата, напоследък … пу да не ми е уроки! Планирал съм доста нови неща, но понеже нямам спонсори и реални продуценти и аз си движа нещата главно, не искам да говоря неща, които може би няма да успея да осъществя скоро. Едно по едно, само “яки работи”.

359: Днес пусна нов клип – “PITCH”. Разкажи ни малко повече за него.

ALEX P: ”Pitch” е едни хибрид между хип – хоп и тежък саунд от типа на TS и Fat Joe, The Game, Timbo …
Малко е олицетворение на нощния живот и сегашните пичове, в това число не изключвам себе си. Нещата се промениха и текста е актуален мисля. Дано се хареса.

359: Разкажи и за безспорния хит – “Belucci”.

ALEX P: “Belucci” е нещо по – лежерно, по айляшки както се каза … По- модерно и същевременно има old school отенък. За мен хип – хопът е доста различен, но продължава да бъде актуален и ценен, защото има дебели корени и колкото и да го поп-ваме трябва да си остане хип-хоп.

359: Кога и къде ще те слушат твоите фенове през новия сезон?

ALEX P: Аз не се старая да съм в медийното пространство и не ми е цел, за моя радост интереса към мен не стихва и това е факт. За всички тези тези, които следят моят хип-хоп, бъдете на моите фен страници и официални профили. Там качвам всичко свързано с мен и моите изяви. Според мен, все още няма официална медия за хип-хоп, която да е обективна и да следи и отразява всичко актуално около нас и дотогава, аз няма да търся техния интерес и ще действам, така. ( Евала на Вас и Вашия екип. Вие се справяте перфектно, за сега, със всичко, с което сте се нагърбили.)
Поздрав и до скоро.