Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 High най-накрая е тук

Травис Скот е едно от най-големите имена в целия хип-хоп и през последните няколко години от кариерата си е оказал огромно влияние върху света на маратонките. Докато работи с Nike и Jordan Brand, Скот създаде някои изключително впечатляващи маратонки , които завладяха въображението на маратонките навсякъде. Работата му върху Air Jordan 4, Air Jordan 6 и Air Jordan 1 е оценена високо, а през 2021 г. той има планове да достави още повече обувки на пазара.

Една от тези маратонки е сътрудничеството Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 High, което трябва да бъде игра на скандалния Fragment Jordan 1, издаден през 2014 г. На снимките по-долу можете да видите, че маратонката е официално представена за масите и има много препратки както към Скот, така и към Фрагмент. От логото на Fragment на задната пета до задната страна на страницата, не може да се отрече, че това е сливане на стилове. Да не говорим, че синята, черната и бялата естетика определено ще ви накарат да искате чифт след пускането.

Те трябва да излязат в четвъртък, 29 юли и както бихте очаквали, те ще бъдат изключително ограничени. Търсенето е голямо за тях и когато всичко е казано и направено, те биха могли да бъдат най-добрата обувка на годината.

Изображение чрез Nik