G-UNIT разплакаха българска фенка (СНИМКИ)

Уникален концерт спретнаха G-UNIT в Слънчев бряг. Клуб Oxygen беше препълнен, а изпълненията на LLOYD BANKS и TONY YAYO ще останат завинаги в съзнанието на всички, които имаха честта да присъстват на грандиозното събитие.

Концертът ще бъде запомнен най-вече от една от най-големите български фенки на групата – Цветелина Петрова. Тя бе една от четиримата щастливци, които спечелиха безплатен билет за събитието в играта на 359hiphop.com. Цветелина, както и всички в бара имаха възможност да се снимат за спомен с изпълнителите.

G-UNIT разплакаха българска фенка (СНИМКИ)
“Няма думи, с които може да се опише една сбъдната мечта! Имах уникална възможност да се снимам и с двамата, но след фотото с Banks сълзите бяха факт. Забеляза ги и самият Lloyd. В този момент ме прегърна и ми каза: “You are a real fan, I love you!” Най-искреният и силен океан от емоции, който ме връхлетя! Еуфория е слаба дума, за да опиша тази вечер. Този мой сбъднат сън, тази моя изживяна мечта. Цял живот ще помня 12.07.2015 г. Благодаря Ви 359hiphop, Вие допринесохте за всичко това. Всичко е хип-хоп, продължавайте в същия дух. Вярвайте ми, вие давате на феновете точно това, от което се нуждаят! Обичам Ви!”, заяви Цветелина Петрова след концерта.

G-UNIT разплакаха българска фенка (СНИМКИ)G-UNIT разплакаха българска фенка (СНИМКИ)
Таня Ташева също бе сред щастливите победители в нашата игра. Тя похвали не само изпълнителите, но и самите организатори на концерта.

“Партито беше страхотно, имаше страшно много хора и настроението беше на 6. G-Unit се държаха много печено за разлика от други известни личности, които идват просто да си свършат работата. Организацията беше на ниво, без никакви проблеми. На всяка песен беше лудница и определено партито се нарежда сред топ събитията на които съм била”, заяви Таня Ташева.

G-UNIT разплакаха българска фенка (СНИМКИ)
След концерта пък LLOYD BANKS и TONY YAYO заявиха: “Слънчев бряг е Маями на стероиди. Не, Маями и Лас Вегас на стероиди. Ние определено ще се върнем!”

Двамата посетиха и стария Несебър, като не пропуснаха да си направят снимки за спомен на най-емблематичните места в красивия ни морски град.

G-UNIT разплакаха българска фенка (СНИМКИ)