Гери-Никол и E. C. C. C. по-гледани от DMX и Rick Ross в канала ни в YouTube

Гери-Никол и E. C. C. C. са по-гледани от DMX и Rick Ross. Това показват цифрите от гледаемостта на интервютата на посочените изпълнители в канала на 359 TV в YouTube.

Изказването на новият тийн идол Гери-Никол пред нашата водеща Mariyah е дори на второ място по популярност от всички видеа в целия ни канал. Сред интервютата обаче е безспорен лидер със своите малко над 107 хиляди гледания. С близо 92 хиляди пък са E. C. C. C. В последно време рапърите от East Coast Cash Crew правят от качествена по-качествена музика, а феновете им бързо растат. Именно на това се дължи и голямата им популярност в канала на 359 TV.

За сравнение зад Гери-Никол и E. C. C. C. са световните звезди като DMX и Rick Ross. Изпълнителят на хитовете “Ruff Ryders’ Anthem”, “No Sunshine”, “X Gon’ Give It To Ya”, “Party Up” и “Where The Hood At” направи уникално шоу в България преди година и половина, а съвсем нормално застана пред камерата на 359, като организатори на събитието. Интервюто с DMX има над 60 хиляди гледания или почти двойно по-малко от това на Гери-Никол.

359 доведе и друга легенда у нас – Rick Ross. Неговото интервю има малко над 14 хиляди гледания, като пред него са Мария Илиева и Атанас Колев, които говориха за парчето си “Така да е”, и още едно изказване на E. C. C. C. В него те представиха E.C.Cash Club.

Иначе други популярни интервюта в канала на 359 TV в YouTuba са още Dim4ou & F.O. С близо 13 хиляди гледания, Slatkaristika, DJ Oky Doky & Acenl с малко над 8 хиляди, Спенс – също над 8 хиляди, Сантра – почти 8 хиляди и Криско с около 7500. 100 Кила е с 6000 гледания.

Това показват цифрите, а те никога не лъжат. Нали?