Giambattista Valli и H&M през погледа на Искрата

Стартираме работната седмица със свежа доза модно вдъхновение от Искрата

Освен музикална дарба, Искрата притежава и изключително интересен стил. Всяка от неговите атрактивни визии умело привлича вниманието ни и ни вдъхновява да подходим към модата с креативност и смелост.

Доказателство за това е и последната му публикация в социалните медии, с която той ни представя и дори препоръчва колекцията на Giambattista Valli и H&M:

“Окей, това е новата модна колаборация между Giambattista Valli Official и H&M.
Дизайнерът Джамбатиста Вали за първи път създава колекция и от мъжки облекла, като използва в съчетание животински принтове, флорални мотиви, пънк провокация и военни елементи.
Излиза на 07.11 ??
Препоръчвам на по-смелите да й обърнат внимание.”

View this post on Instagram

Ексцентрично облекло за ежедневието? Да, ето така си ходя вкъщи, хаха. RAWR ? Окей, това е новата модна колаборация между @giambattistavalliparis и @hm . Дизайнерът Джамбатиста Вали за първи път създава колекция и от мъжки облекла, като използва в съчетание животински принтове, флорални мотиви, пънк провокация и военни елементи. ? Излиза на 07.11 ?? Препоръчвам на по-смелите да й обърнат внимание. #project? #hmxme @giambattistavalli / @hm_man

A post shared by ISKRATA (@iskrata_) on

Колекцията, която очакваме след броени дни, се състои от 61 части, като всеки дизайн носи креативната гениалност на Valli и изпъква с достъпните цени на H&M.

Снимки: Instagram