Годишен Танцов Спектакъл “VS LIFE 4 – Evolution of Dance” | VS DANCE

За четвърта поредна година VS DANCE, едно от най-големите танцови студиа в България, ще постави своя годишен спектакъл. Събитието ще премине под надслов „Evolution of Dance“ и ще се състои на 16 юни на сцената на Младежки театър в София от 19:00 часа!

Спектакълът ще разкаже вълнуващата история за мечти, трудности и триумфа на танцуващия човек. В ролята на разказвач ще влезе Асен Кукушев, а за музиката ще се погрижат Светлин Къслев и T.H.A. На сцената ще видим ученици и преподаватели на студиото, а специални гости ще бъдат поп-дивата Веси Бонева и Иван Радуловски от X-Factor. „VS DANCE е моето любимо танцово семейство. Създаваме спектакъла с много любов и ще дадем всичко от себе си, за да бъде незабравим.“, споделя Веси.

Най-чаканото VS DANCE събитие има за цел да представи прогреса на танцьорите на студиото за последната учебна година. Сред тях са и стипендиантите от първия прием на VS Academy, които ще покажат какво са научили през интензивния си курс на обучение. Най-добре представилия се ученик в спектакъла също ще стане част от VS Academy с годишна танцова стипендия.

*** Билети за шоуто могат да се закупят от Studio VS DANCE от 20 май на цена 10лв.
ПОБЪРЗАЙТЕ – местата са ограничени и свършват много бъзро!