GOODSLAV, БУЧ от ЪПСУРТ и MISSHER за пръв път заедно на софийска сцена само на ЛЕГЕНДА парти в клуб DBL BLK!

1451350_256171437867120_653793375_n

 

GOODSLAV, БУЧ от ЪПСУРТ и MISSHER за пръв път заедно на софийска сцена само на ЛЕГЕНДА парти в клуб DBL BLK!

Изпълнителите на класиките „50 лева разходи” и „Кради, кради”, които във формат дует вече са обиколили по-добрите клубове из страната, досега не са представяли в столицата шоуто си, което очевидци описват с думите „хип-хоп стенд-ъп” и ”лайв на мъртво”.

Гвоздеят на програмата обаче е певицата MISSHER, която освен, че участва в новия суперхит на GOODSLAV „Superdupe” има и собствен лайв сет, включващ най-добрите ар ен би парчета от последните години. От своя страна GOODSLAV и БУЧ се заканват, че този лайв ще промени нощния живот на София…завинаги.

Зад пулта е резидентът на ЛЕГЕНДА и на клуб DBL BLK, както и тур-диджей на SPENS – DJ GROOVY, който е подготвил специална селекция от най-любмите си БГ РАП парчета на всички времена.

ЛЕГЕНДА е българското черно парти – плейлистът на вечерта включва над 500 позабравени и незабравими класики от Първата, Втората и Третата вълна на БГ рапа. А за всяко следващо събитие от парти серията към списъка се добавят горещите хитове от месеца плюс премиерите на новите парчета от топ артистите на сцената.