Горещо лято и един “Силен шот” от Bebo

149011_575318032500745_471710478_n

В разгара на лятото сме и ей така, понеже знаем, че сте на плажа и се чудите какво да правите … от 359 ви спретнахме едно интервю с Bebo. Вземете си коктейл или шот, но не повече от един, за да може да чете и се настанете удобно.
Кой е любимият му шот, какво ново около него и какво се случва в Studio Buster прочетете в следващите редове.

359: Как си? Как върви лятото?

Bebo : Чудесно, много пИче и голяма жега напоследък. Тепърва ще ходя на ваканция и като ме интервюирате с видео през септември ще разправям повече (смее се)

359: Какво ново около теб? Нови музикални проекти, колаборации?

Bebo: Един мой стар трак „За нея”най-накрая ще получи своя клип. Дължа го на хората, които го очакват от толкова време. Планираме едно много готино парче с Пешо Малкия, което също ще има собствен клип, но има и някои други, но все още ги пазим в тайна, за да изненадаме аудиторията приятно, когато настъпи момента.

359 : Разкажи ни за последния ти клип – “Силен шот”. Той е много цветен и стилизиран. Разкажи ни с кой го снима, колко време ти отне да го заснемете и за хората винаги е забавно, да разкажеш някоя интересна случка около снимките на клипа.

Bebo: Стикербонда ни разсипа животеца обаче си струваше наистина. Поне не се сещам някой друг да го е ползвал в клип към песен в България, което наистина ме кара да се гордея с труда на целия екип. Иначе парчето го снимахме с доста хора, но сериозно влияние в него имат приятелите ми от 22 Frames – Иво и Асен. Самите снимки станаха за 2 дни, но подготовката си беше доста.
За случките гледам да съм дискретен, което се случи на клип на Бебо си остава там зад кадър, че после ми се цупят и ме бъзикат (смее се).

359 : Какво се случва в Studio Buster? Издай ни някоя тайна Има ли нови таланти?

Bebo: Шоу и доста работа, както винаги. Работата кипи с бесни обороти. Бате Пешо се раздава за половината музикална индустрия у нас, но пък се справяме доста добре мисля. Нови таланти винаги има, но остава времето да даде своята оценка за тях и техните възможности.

993035_597292853636596_1275112999_n

5. Какво ти е мнението за българската хип-хоп сцена към момента?
Има доста нови неща, доста нови лица, което няма как да не радва и мен и хората. Все пак добрата конкуренция подобрява качеството на един продукт, а така печелят хората, което е и целта на всеки хип-хопър.

359 : Какво мислиш за тъй наречения SWAG?

Bebo : Ко? Не!

359: Коя е твоята любима хип – хоп класика?

Bebo : Живи или мъртви? От живите харесвам творческия ентусиазъм на Nelly, a от по-старите, които вече не са между нас сякаш най-много ме грабват обичайните заподозрени Notorious BIG и 2Pac, но това едва ли е някаква изненада.

359 : Кое е ти е любимото, ново парче?
Bebo : Много са. Ще си замълча, че да не пропусна някой приятел и после да ме кара да правим feature-инг

359: Подкрепяш ли младите таланти в България?

Bebo:Естествено, че ги подкрепям, но това май е леко излишен въпрос. Пък и аз съм още млад бе дядовото.

359: Пожелай нещо за лятото на читателите на 359HIPHOP.COM и твоите фенове.

Bebo : Да не изгарят на плажа, че е кофти. Да не се впускат във внезапен емоционален романс с магистрална жрица от Слънчев бряг и да черпят по една бира някой приятел, че както казахме …мнооого жега.
359 : И все пак – кой ти е любимият шот?

Bebo : Моят „Силен шот” разбира се. А иначе искам да ви препоръчам това лято да опитате „Бул фрог”, който ще ви развинти фантазията. Обещавам.
Поздрави ваш рапър най-сърдечен – Бебо

396542_472620476103835_1784056472_n