Хип-хоп фестът Goloka Festival ще се проведе край Лясковец

В разгара на лятото, на 3 и 4 август близо до Велико Търново, на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на Goloka Festival. Във феста ще участват, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници (от Македония и Великобритания), както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейкденс танците и диджеите. Организаторите на събитието от Goloka, с любезната подкрепа на община Лясковец и звукозаписна компания Zanimation, подготвят още различни развлекателни и образователни уъркшопи и семинари, които ще се случват през двата дни на фестивала.
gerataСпециално участие ще има Еленко Ангелов – водещ на един от семинарите, а водещ на цялото събитие ще бъде Ilyo от 50stotinki.com. В рамките на първия Goloka Festival ще има и лятно кино, състезание по брейкденс танци, а под голяма шатра е предвидена fun зона за всички майстори на джагата и още куп приятни изненади. Храна няма да липсва – организаторите са предвидили различни щандове с вегетарианска и традиционна кухня.
Фестивалът ще се представи със силен лайн-ъп, какъвто трудно ще бъде забелязан на друго място у нас. Цената на билет за двата дни е 30 лв., а билет за един от дните е с цена 20 лв. За големи групи се предлага “Групов билет 6 за 5” (Всеки 6-и билет е безплатен). Билетите на място ще са с цена за 2 дни – 35лв., а за един – 25 лв.
Билети за събитието вече се продават в системата на Εpay Go. Можете да ги намерите и във всички каси на Easy Pay в страната, както и на мястото, на 3 и 4 август.