Хип Хоп изпълнители и поп музиканти взривиха клуб „Грамофон“ в подкпрепа на Movember

DSC_0072Хип Хоп изпълнители и поп музиканти взривиха клуб „Грамофон“ в подкрепа на Movember

Всички гости на събитието бяха посрещнати от момичетата на 359 Model & Talant Management ( новия проект на 359 Group), които им подаряваха емблематичните и добре познати мустачки, символ на партито  и предоставени от Jagermeister – партньор на събитието.

Под инициативата на Movember Bulgaria и 359 HIP HOP, хип хоп изпълнителите и музиканти се събраха в клуб „“Грамофон“ на първото  Movember Black by 359 , за да подкрепят и популязират световната кампания против рака на простата при мъжете.

Наско Михайлов, който е програмен директор на  най –новата телевизия за българска  хип хоп музика – 359 TV, беше водещ на събитието.

Първи на сцената се качи рапърът Милиони, който за поредна година е лице на кампанията.DSC_0131

Боби Ваклинов от „Господари на ефира“ и Honn Kong бяха едни от специалните гости и  изпълниха най-новата си колаборация „Първо на първо“, която излезе преди броени часове.

След  тях, с бурните овации публиката посрещна Filkata и RXDI (RDMK), който изпълниха песента си „Музика“, а с китара им акомпанираше – Nikeca. След това последна колаборацията на RDXI и Nikeca – “Honey”, която накара гостите да пеят с пълно гърло.

Хип хоп изпълнители Sefu, Vess и 5 Стотака ( които направиха и видео съпорт за кампанията) пристигнаха от Пловдив специално , за да изпълнят „Dance Boogie”, “ 3min” и др.

За финал на сцената на клуб „Грамофон“ се качи и легендарния Спенс, който изпълни най-новата си песен „Палим, палим“ и „Новата вълна“.

XNRG Crew представиха специален пърфомрънс, а зад пулта за доброто настроение на гостите се погрижиха DJ GroovYи DJ Light.

Партито продължи до ранни зори с много хип хоп и ледено студен Jagermeister, готини хора и настроение!