Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015

Поредната серия на Freestyle battles 2015 се проведе, като домакин бе Sugar club, а събитието този път бе с цел благотворителност. Каузата бе на студенти от “Масови комуникации” към НБУ в подкрепа на недоносените деца в България. Една кампания на телевизионното предаване на НОВА “На кафе”, в съдружие с ДМС България. Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Влизам с омагьосаните слова
в помощ на недоносените деца.
Веднага го разбрах,
не пускаш парички, защото си един от тях.

На входа на Sugar club имаше кутия, в която всеки имаше възможност да помогне за набирането на средства с цел закупуване на високоспециализиран апарат за азотен оксид за неонатологичното отделение в “Майчин дом” – София.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Дори сам съм, но равен съм на цял отбор,
баща ти ти е сексуален партньор.

За събирането на средствата бе организирана благотворителна рап битка, а кръгът бе редовен във Freestyle battle series 2015, което означава, че победителят  от нея се класира за финалния батъл в Слънчев бряг. Припомняме, че 359hiphop и 359 TV са медийни партньори на битките в сезон 3. Спечелилият в Слънчев бряг ще получи голямата награда, а именно заснемане на видеоклип!

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Братле, мисля, че си сложил подплънки,
това не е ли рап версията на Фънки?
Килата не ти ли тежат,
ако обувките ти можеха да говорят, щяха да крещят.

Наградата в благотворителният батъл пък бе безжичен микрофон и директно класиране за финала на морето. Жури на ожесточеното състезание бяха Бат Венци от Ъпсурт и Радослава Миленова – редактор на списание “Блясък”.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Аз не съм гангстер, ти да не си бандит,
циците ти са по-големи от на Анна Никол Смит.

Общо 12 участника се записаха за надпреварата. В първия рунд един срещу друг се изправиха Райбера – Каучук, Никеца – Пепи цветето, Джи – Сахата, Супер Любо – Рубла, Fade 2 dead – Хоумлес и Супер гълъб – Боби Джи. Водещ на събитието бе негово величество Любака, а зад пулта в  Sugar club бе DJ Groovy.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Какви са тия дебелаци,
дето от корем не могат да си видят собствените та***и.

След първите пресявки се отличиха предварително сочените за фаворити в надпреварата Сахата, Хоумлес, както и Каучука, Пепи цветето, Рубла и дебютантът Боби Джи, който бил футболист на времето.

Съветвам те римата да ти е малко по-тайнствена,
по дебел съм, но тренирам при Коко Тайсъна.
Това са благотворителни батъли,
защо се налага да унижавам приятели?!

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015За четвърт финалите бяха нужни 8 MC-та и леката ръка на дама от публиката изтегли чрез жребий двама от загубилите, които получиха втори шанс, а именно Джи и  Fade 2 dead.

Стилът ми е вековен,
ям те като агне за Гергьовден.
Помисли, защо сам си набута колеца,
във фейса ми приличаш на Рут Колева.
Толкова грозен,
като те гледам си неразположен.
Свършвам батъла с това, че твоята приятелка,
като гледам има адамова ябълка.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Фаворитите обаче бяха безпощадни на четвъртфиналите. Сахата би Каучук, Хоумлес надделя в оспорвана битка над Джи, а Пепи цветето и Боби Джи също стигнаха до полуфиналите след победи съответно над Fade 2 dead и Рубла.

Гледаш ме и май се насра,
майка ти и баща ти са брат и сестра.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Преди полуфиналите последва дълга пауза, в която DJ Groovy разцепи колоните със зверски парчета. Присъстващите на събитието удариха по няколко питиета, тъй като участниците буквално не им дадоха глътка въздух в първите няколко рунда на надпреварата.

Нямаш и една рима ловка,
макар да е заготовка, мязаш на птицечовка.
Мислиш, че ще ме биеш, но не съвсем,
в момента ти трябва да си долу и да си ми фен.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Към 3:00 часа започнаха полуфиналите. Сахата изяде отлично представилия се до момента дебютант Боби Джи. Хоумлес пък имаше не лека задача срещу Пепи Цветето, но също успя да стигне до успеха с оригиналните си рими.

Като те гледам главата ти е празна, брат,
а от устата ти излиза страшна смрад.
Зад теб седи Елтън Джон с употребен кондом,
ядосан е защото адреса на гаджето му свършва на точка ком.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Дългоочакваният финал между добре познатите лица беше на високо ниво. Сахата и Хоумлес са сред основните фаворити за трона на Freestyle battles 2015. Когато двамата се изправят един срещу друг, можем да ги слушаме с часове, без да ни писне.

Евала братленце, добър си безспорно,
ще те продуцирам в гей порно.

Финалната битка трябваше да се реши с две от три победи. Първата безапелационно грабна Сахата. Разсичащият с римови сатъри и мачете изпълнител от Перник поведе с 1:0, но с много силна втора част Хоумлес стигна до реми.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Усещам, ще е лека битка,
защото този е с мека китка.
Оставам малките да си изшмъркат бонбонките,
ако ти вкарам още един пънч ще ти фръкнат маратонките.

В решаващата трета част се стигна до пълен обрат. Хоумлес успя да надвие именития си съперник и грабна победата, а с нея и безжичния микрофон. Да не забравяме, че така изпълнителят, който беше със счупена ръка, а ние сме го виждали да рапира и с патерици, се класира за големия финал в Слънчев бряг. Счупен или не, здрав или контузен, нищо не може да спре римите на Хоумлес. Най-малкото някакъв гипс.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015Сега ще му бръкна още в раната,
защото баща му е Икебаната
Приключвам бързо твоята кариера,
падаш от мен като Байерн вчера.
Евала Тони Стораро,
ще ти продавам кондоми на старо.

Който е изпуснал събитието може да съжалява, но все още има възможност за поправителен. 16-и май, club Chervilo София ще бъде арена на следващия кръг от Freestyle battles 2015. Очакваме ви там и не забравяйте, че всичко друго е пълна имитация.

Хоумлес се класира на финалите във Freestyle battle series 2015