I Don’t Wanna Go на Tri-O-Five: бряг, море и реге

305-I dont wanna go -Michael

 

Групата ще представи новото си видео  с концерт в събота вечер

 

Остават броени часове до настъпването на музикалното  лято! На 2 ноември, събота, от 23.00 часа Tri-O-Five ще разгорещят Sofia Live Club с концерта, на който ще представят новото си видео към песента  I Don’t Wanna Go.

 

Клипът е  продуциран от Music Clinic Records и режисиран от Silvernoise в лицето на Александър Сано и Георги Грозданов.

 

“Наричаме това видео „екологичния клип“, защото не сме запалили и една крушка по време на снимките – всичко е естествена светлина. Работихме без особена подготовка – просто прекарахме 48 часа много близо до природата и това само по себе си беше много вдъхновяващо. След това на монтажа се появи самото видео. Тази непосредственост и хармония до голяма степен кореспондират и с музиката“ – разказва режисьорът.

 

Кадрите към  I Don’t Wanna Go пренасят сетивата на по-топло, по-лятно и по-красиво място – на брега, където денят е безкраен, а нощта прелива в музика, светлини и пясъчни усещания.

 

В съботната  нощ публиката ще има възможността да се наслади на видеото и изпълнението на живо на I Don’t Wanna Go с оригиналното соло на тромбон на Вили Стоянов от Brass ViliDJ – един от специалните гости на концерта.

 

Разбира се, Майкъл Флеминг, DJ Илко, Антони Рикев и Десислав Иванов подготвят още изненади, които да зарадват слуха и сетивата!

 

I Don’t Wanna Go вече може да бъде видян тук: https://www.youtube.com/watch?v=PcgI7tbGFxI

 

Видеото е  в ексклузивна ротация и по новия канал за българска музика – BG Music Channel.