Ice Cream представят новото си видео “Без страх” с участието на Dim4ou

Ice Cream с гордост и вдъхновение представят новия си проект „Без страх”, в колаборация с рап сензацията Dim4ou. Премиерата е във вторник, 03 ноември от 20 часа в интернет платформата vbox, а в същото време фенове на групата и журналисти може да видят на живо проекта в клуб „Exchange“ в София.

Обичайно за групата и това парче има категорично хит звучене и зашеметяващо видео, с участието на красивата актриса Силвия Петкова („Революция Z: Секс, лъжи и музика; “Лов на дребни хищници”) , сървайвърката и каскадьорка Силвия Радулова и талантливата Петя Алекса. „Момичетата участват в клипа, като играят образа на мислите на Dim4ou– разказва фронтменът на Ice Cream Малин Миланов- Monty, който е и режисьор на видеото- Трите учиха текста цяла седмица, за да може да го липсинкнат перфектно.”
Освен очарованието на двете Силвета и Петя, проектът се отличава и с нежното присъствие на новата вокалистка на групата Мартина. Несъмнено тя е наследила таланат и красота от звездната си майка, която класическото музикалното поколение познава като Джина от „Трамвай №5”. „Без страх“ е първото видео само с Мартина, след като досегашният вокал на Ice Cream, Елена, напусна групата.
„Без страх“ е любимата песен на Monty и Мартина от последния албум на групата наречен“ Животът е един“, който след премиерата на видеото излиза на музикалния пазар. Проектът е първата колаборация на Ice Cream с друг изпълнител (преди това групата работи само с Димо от P.I.F. през 2005 г.). Феновете на Dim4ou може да го видят и във видеото.

Интересни моменти backstage:
*Първоначално във видео клипа участват някой от най – верните фенове на групата пътували от цяла България специално заради снимките. За съжаление, впоследствие материалът се уврежда, но почитателите имат тържественото обещание от Monty да бъдат включени в друг проект за компенсация.
* Видеото се снима четири дни на необичайни дестинации: изоставен рудник до Кремиковци, автомобилна писта до София, където майсторство показва пилота Васил Жеков, в Рим, в club „Tropics“ – Испания, club „Exchange“- София, зала 3 на НДК, круизен кораб в средиземно море.
* Специално участие във видео проекта на „Без страх” взимат графити артистите Тони и Ани, които над три часа рисуват картата на България.
* „Без страх” е последния сингъл от третия албум на Ice Cream, който ще получи видео.

Екип аудио „Без страх“:
Музика:Даниел Димитров; Текст: Малин Миланов- Monty и Dim4ou; Aранжимент: Ice Cream
Линк за сваляне: http://dox.bg/files/dw?a=d67915598b

Екип видео „Без страх“:
Продуцент: Ice Cream; Режисьор: Малин Миланов- Monty; Оператор: Ивайло Конов; Грим: Цецо Андреев; Коса: Мария Филоненко; Монтаж: Малин Миланов- Monty.