Ice Cream с първи самостоятелен концерт в Рейнбоу плаза

  На 18 май (неделя), от 19:00 ч в зала Рейнбоу Плаза ще се проведе първият голям, самостоятелен концерт на група Ice Cream.

Той е част от турнето „Zahir School tour 2014”, който се провежда в 9 града и е с подкрепата на Nestle и Shark Bulgaria. СГ Специален гост на турнето е музикалния продуцент и изпълнител Dexter, познат от участието си в „България търси талант“.

За концерта в София ексклузивно се включват Diva dance club и Asheras presented by Diva Balet с уникално пърформънси.

Билетите са на цена 5 лв и могат да се закупят предварително на входа на зала Рейнбоу плаза, на www.facebook.com/icecreammusic или в сайта www.ticketlogic.bg, където са 5 промоционални билета на цената на 4.

Наскоро най -добрата хип хоп група за 2013 пусна и новия си сингъл “Скачай”. Песента се завъртя повече от добре в ефира, като вече е на 1-во място в някой радиостанции. Междувременно в сайта vbox7.com песента генерира над 100 000 гледания само за 3 дни. Премиерата на видеото се проведе в столичния клуб “Bedroom”, където присъстваха много от родните звезди.

Ice_Cream_II

 Режисьор този път е Зоран Петровски, познат с работата си в продукции като „Под прикритие“, „Стъклен дом“ и „Революция Z”. Оператор на видеото е Кирил Паликарски, а партньори са H2O, Shark, Nestle, Rose fashion, Nissan Bulgaria и клуб Bedroom.

В края на май месец излиза и още една нова песен от Ice Cream,  която този път е в  колаборация с друг изпълнител -Устата и ще носи името „ Заредени“.