Играта на играчките x BAIT x Reebok InstaPump Fury

Най-сетне колаборацията BAIT x Toy Story x Reebok InstaPump Fury има официална дата на излизане. Дългоочакваният BAIT x Toy Story x Reebok InstaPump Fury ще излезе на 13 юни.

Sneakers Toys - Играта на играчките x BAIT x Reebok InstaPump Fury

Слушаме за тази модна колаборация вече дванадесет месеца. Колаборацията маратонки, които гордо биха носили от Buzz Lightyear или Woody от Toy Story.

С цветовете и моделите, вдъновени от персонажите, обувките се превърнаха в тотален хит за феновете на класическите анимационни филми, както и феновете на Reebok InstaPump Fury.

Sneakers Toys1 - Играта на играчките x BAIT x Reebok InstaPump Fury

Маратонките ще се предлагат в опаковка за играчки в ретро стил. Ще има и два модела тениски заедно с обувките. За съжаление, те няма да са за масовия пазар.

Те ще се продават само в BAIT чрез онлайн томбола. Победителите ще бъдат уведомени, ако спечелят в петък, 12 юни, и на следващия ден ще могат да закупят маратонките. Цената им е 200 долара.

Sneakers Toys4 - Играта на играчките x BAIT x Reebok InstaPump Fury

Дори и да не са супер в крак с тенденциите, начинът им на продажба със сигурност ще ги направи примамливи за модните маниаци!

Sneakers Toys2 - Играта на играчките x BAIT x Reebok InstaPump FurySneakers Toys5 - Играта на играчките x BAIT x Reebok InstaPump Fury