Интервю с Martyo & Martz Beatz – “Търсим си девойка”

359:  Здравейте, как сте?  Как мина лятото?

Martyo: Здрасти, супер! Лятото мина неусетно и мога да кажа че ще ми лиспва.. цяло лято купон и бачкане върху нови проекти!
Martz:  Здрасти, здрасти! Лятото свърши и сме в лека депресия, но спокойно мога да кажа, че тази година бяхме супер продуктивни и съм доволен от свършената работа по проектите ни.

359: Какво сте планирали за новия сезон?

Martyo: За новия сезон планираме да пуснем около 3 или 4 клипа с брутални парчета, които ще може да чуете и видите съвсем скоро! Също и новия ни микстейп “Extraordinary”
Martz: Както каза Мартеца в момента действаме по-идеи за следващи клипове. Търсим качество и гледаме да изпипваме нещата както трябва. Инвестираме време и средства в нашите идеи и очакваме да има ефект.

359:  Разкажете ми малко повече за предстоящия клип, които скоро ще излезе?

Martyo: Клипът ще е общо взето цялата урбанистична картина, която ни заобикаля. Снимахме го в София на различни места. Песента се казва Exodus и в нея ще може да чуете за това как изглеждат градските условия и случки, в които живеем днес, пречупени през моята призма.
Martz: Отделихме един ден за снимки и бяхме на 3 локации в София. Събрахме доста материал който в последствие монтирахме и обработихме. С Martyo изцяло седим зад продукцията – бийт, аранжимент, микс, видео и монтаж. Съвместните ни неща в бъдеще ще излизат под общо име – MXII. Така, че стая tuned!

359:  Кога и къде ще ви слушат вашите фенове през новия сезон.

Martyo: Надяваме се да ни видят на екрана, а другото място е ясно за всички – Vbox7 и YouTube.
Martz: Ще ни слушат навсякъде във виртуалното пространство. Разбира се надяваме се скоро и по клубовете.

359: Разбрах, че си търсите девойка за една специална задача.

Martyo: Търсиме си девойка, за един нов проект, песента се казва “Играчка” и е много свежа. Идеята ни е – голяма спалня, секси кака и fresh rap!
Martz: Дам, търсим си снажна девойка (Смее се)… нека всички мацки които мислят, че ще се справят със задачата на “изкусителка” да пишат…Разбира се, за тяхното участие ще получат хонорар. Нека пращат снимки или във facebook Martz Beatz или на майл martzbeatz@gmail.com.