ITALIAN WORKSHOP & AUDITION | Studio VS DANCE

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КУЛТОВОТО СЪБИТИЕ ЗА ТОЗИ МЕСЕЦ!!!

Четирима от най-добрите танцьори на Италия ще проведат уъркшоп в Studio VS DANCE!
И това не е всичко!

Паралелно с уъркшопа ще има и прослушване за участие в клип на италианската група „Аeren”! Така че с участието си в уъркшопа, вие имате реалната възможност да работите с професионалисти и да вземете участие в музикален видео клип!
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ!

На 18.05 в Studio VS DANCE ще ви очакват 4-ма хореографа със своите 4 различни стила:

VIDEO DANCE_HIP-HOP FUSION_HIP-HOP_VIDEO LAB_!!!
_________________________________________________
КОГА?
– 18.05 /Сряда/ от 14:00 – 18:00ч.

ЦЕНИ ЗА УЧАСТИЕ:
Workshop & Audition – 32лв.*
Workshop- 1ва или 2ра част – 20лв.*
_________________________________________________
ВАЖНО!!!
*Уъркшопът ще се проведе в две части. Ако желаете да се явите на прослушването, участието ви и в двете части е задължително!
_________________________________________________

ПЪРВА ЧАСТ / 14:00-15:30ч.
Video dance (Emanuela Dellisanti) &
Hip-hop fusion (Kikko)

ВТОРА ЧАСТ / 15:45-17:15ч.
Hip-hop (Luciano Brooks) &
Video-lab (Noemi Sarcinella)

17:20 – 18:00ч. / финално прослушване!
_________________________________________________
Участието е САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!
На стената на събитието оставете ДВЕТЕ СИ ИМЕНА и
ВАШИЯ ИЗБОР:

W+A (за уъркшоп и прослушване)
W +1 (за първа част на уъркшопа)
W+2 (за втора част на уъркшопа)
_________________________________________________

КОИ СА ВАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ?

*Emanuela Dellisanti /Емануела Делисанти/ – Video Dance

Започва да танцува от три годишна. Учи балет, съвременен танц и хип-хоп. През 2010та участва в ТВ-шоу за таланти: “Wanna dance remix”, където достига до финал. В момента преподава в различни танцови училища в Италия. Участва в много музикални клипове на италиански и международни певци като: Lorenzo Fragola, Moreno, Jutty ranx, Fedez&Noemi. В момента e част от „Clan-destini”.

*Kikko Alfeo /Кико Алфео/ – Hip-hop fusion

Кико Алфео е роден в Тарано, Италия през 1984г. Започва да учи танц от 12 годишен. В момента е престижен хореограф, най-вече с насоченост към ъндърграунд културата. Неговите хореографии – емоционални и въздействащи, варират от soul, electronic и hip hop. Успява да комбинира стрийт стилове с ъндърграунд музика по сложен и изтънчен начин. Основател на “Clan-destini”.
Кико е режисьор, продуцент и хореограф на няколко видео клипа и алтернативни мюзикъли като: „Shakespeare in rock“. В момента е в процес на изготвяне на нов видео клип на италианската рок група „Aeren”, която е поканена в MTV студио на DJ David Guetta.

*Luciano BROOKS DiGennaro /Лучано Брукс ДиДженаро/
Стил: Hip-hop

Специализира Videodance и House dance под супервизията на едни от най-добрите международни танцьори! През 2004 се присъединява като танцьор и хореограф към PugliaTribeDanceCrew. Печелят национални и международни награди като: „CREW OF tHE YEAR“ /Италия/ и „HIP HOP iNTERNATIONAL“. Преподава Hip-hop stable в танцовото училище ROSSELLA BRESCIA. Официален танцьор на певицата TAMARA GEE ISIS. През 2011 участва във видео-клип /„HOW ABOUT THAT“/ като танцьор и хореограф. В периода 2012 – 2014, Лучано участва в спектакъла „THE STREET SHOW” , който е съставен от модерни танцьори и B-boys. Също част от “Clan-destini”.

*Noemi Sarcinella /Ноеми Сарчинела/ – Video lab

Започва да танцува от 11-годишна. Учи Класически балет, модерен и съвременен танц, хип-хоп.
Отличава се с решителност и способност да учи бързо нови хореографии, което не остава незабелязано от учителите й. Между 11 и 23 години учи при професионалисти като: Garrison Rochelle, Steve la chance, karim belharch,Max Savatteri,Jiff di Bossman,Lady cun faya,Dez Soliven and many others.
През годините печели няколко стипендии, специализира в Хип-хоп, танцува на сцена, участва в състезания, снима видео-клипове. От 2015-та е част от „Clan-destini“ – съвременна ъндърграунд и алтернативна сцена, продуцирана от Move up Production.