Ицо Хазарта с черен печат за Македония

ico-hazarta-kylchi-kylki-v-densing-stars-za-7-bona-na-sedmica-135135

Рапърът Ицо Хазарта получи черен печат за влизане в Македония, докато пътувал за концерт на групата си “Ъпсурт” в град Виница на 11 август.

Хазарта заедно с три танцьорки от балет „Нова” пътувал с личния си автомобил към мястото на участието и трябвало прекоси границата през КПП “Делчево” в Македония. Там обаче македонски митничар му ударил черен печат под предлог, че не може да бъде сигурен в целта на посещението. Истинската причина според Хазарта обаче е отказът му да даде подкуп.

„Въпросният полицай ме попита къде отиваме и защо. Отговорих, че имаме концерт и другата част от екипа е преминала през пункта преди около час. Той ме попита много пари ли ще изкарам от концерта. Отговорих му, че най-важно е концертът да мине добре. След това ме попита отново много ли пари изкарваме, както и дали бързаме много. След този въпрос моят отговор беше: “Няма да ти дам пари”.

Полицаят поискал Ицо да му покаже договора си с дискотеката във Виница, но за съжаление Хазарта не го носел у себе си. Според изпълнителя, такова изискване няма и договор не му е искан на границата, когато е пътувал за концерти в Битоля и Скопие.

“Накара ме да го последвам в помещение до бариерите, където с подигравателен тон ми каза, че трябва да сложи черен печат в паспортите ни и да се връщаме към България”, разказва Ицо Хазарта.

Вижте цялата драма около черния печат на Ицо тук:

http://offnews.bg/index.php/230684/itso-hazarta-poluchi-cheren-pechat-za-makedoniya