Ицо Хазарта със самостоятелно парче!!!

ИЦО ХАЗАРТА ОТ ЪПСУРТ ПУСКА ПЪРВОТО СИ САМОСТОЯТЕЛНО ПАРЧЕ „ХИП-ХОП” КАТО ПИЛОТЕН ЕПИЗОД ОТ НОВАТА ПОРЕДИЦА “ONE SHOT”

Фронтменът на Ъпсурт Ицо Хазарта изненада феновете си като обяви през официалния сайт на лейбъла Facing The Sun, че пуска самостоятелно парче „Хип-хоп”. Клипът е първият от серията “One Shot”, продуциранa от FacingThe Sun, в която едно МС рапира, докато върви по улицата.

Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа, а именно реденето на рими върху бийт от едно МС в сайфър. Режисьор на първите два клипа от серията ще бъде Валери Милев, снимал класики като „Бела жига” и „Ослушай се”, а следващите гости пред микрофона в новата поредица на Facing The Sun ще бъдат някои от най-големите имена в мейнстрийм и ъндъграграунд хип-хопа у нас.

Ицо Хазарта описа парчето си с думите: „От доста време исках да направя точно такава песен. Радвам се, че точно пилотният сингъл от проекта ми ще бъде и първият клип от поредицата ONE SHOT” и дебело подчерта, че този трак не променя позицията му на член на Ъпсурт.

Напълно в хип-хоп традициите Хазарта подготвя самостоятелен албум, както много членове на рап банди като Wu-Tang Clan и Cypress Hill през годините са правили. Премиерата на „Хип-хоп” е планирана за 17 май, събота, в 16.00 часа в официалните канали на лейбъла Facing The Sun в сайтовете за видеосподеляне YouTube и Vbox7.