Jaden Smith си партнира с New Balance Vision Racer

Свежият силует на New Balance на Jaden Smith със сигурност ще ви накара да изглеждате добре.

 

Джейден Смит си партнира с New Balance от известно време. New Balance разкри чисто нов подписващ силует за Smith, който се обозначава като New Balance Vision Racer. За тези, които не знаят, някои от любимите кецове на New Balance от Смит са X-Racer и  1700 г., които в крайна сметка са вдъхновение за този тромав силует.

Както можете да видите от снимките по-долу, обувката разполага с мрежести и рециклирани кожи, което се поддава добре на репутацията на New Balance за пускането на качествени продукти.  Профилът на обувката със сигурност е неортодоксален, тъй като разполага с междинна подметка с три отделни блока, които ви придават усещането за висок клас дизайнер.

Тази първа окраска се нарича “Wavy Baby Blue” и достатъчно интересно е, че е напълно веган.  Така че, ако се интересувате от околната среда, те са не-разумни.

New Balance - Jaden Smith си партнира с New Balance Vision RacerNew Balance Vision - Jaden Smith си партнира с New Balance Vision RacerАко искате да излезете и да ги купите, ще можете да го направите от петък, 24 юли за $ 150 USD на уебсайта на New Balance.