Jay-Z под обстрел за домакин на афтърпарти на Оскарите в Chateau Marmont

Това е място, което исторически е домакин на елита на Холивуд, но през последните години Chateau Marmont е изправен пред нова вълна от противоречия. Хотелът е в сърцето на Западен Холивуд и е видял доста скандали, включително сцената, където комикът Джон Белуши почина от свръхдоза наркотици. Дори и с трагедиите си, Chateau Marmont е желано място в Холивуд, тъй като често богатите и известните са домакини на своите събития, а този уикенд Джей Зи е планирал афтърпарти за наградите на Оскар.

Твърди се, че партитата на Оскар на Джей и Бионсе са едни от най-забавните, които артистите са имали, след като са научили съдбите им за награждаване , но не всички са впечатлени от тазгодишното местоположение.

gettyimage

Chateau Marmont е в разгара на обвиненията от служители, които са изброили сериозни оплаквания. Според The ​​Hollywood Reporter , местният синдикат на хотелските работници е наложил бойкот, след като служителите твърдят, че са били подложени на „расова дискриминация и сексуален тормоз на работното място“.


gettyimage

Съобщава се също, че съюзът планира да протестира срещу събитието с пикетна линия. Представител на Jay-Z засега не е коментирал спора. Премиерата на наградите “Оскар” е тази неделя, 27 март.