JAY-Z разпраща часовници Rolex като VIP покани за Shawn Carter Foundation Gala 2019

През годините JAY-Z ни е изумявал по редица начини и се е доказал като талант в различни сфери. Ето че сега, като един истински милиардер той успешно променя и представите ни за лукс

С наближаването на Shawn Carter Foundation Gala Weekend някои от най-добрите приятели на JAY-Z получиха луксозни VIP покани за събитието. Под “луксозни” обаче нямаме предвид просто красива хартия и впечатляващ дизайн, а часовници Rolex на стойност 40 000 американски долара и скъпо шампанско Ace of Spades.

Meek Mill и Swizz Beats побързаха да изразят своя шок в социалните медиии и признаха, че JAY-Z сериозно е вдигнал летвата за луксозни покани.

Фондация „Шон Картър“ е основана като публична благотворителна организация през 2003г. от Глория Картър и нейния син, Шон „JAY Z“ Картър. Оттогава тя подкрепя редица каузи насочени към хората в нужда.

Тазгодишната гала на фондацията ще се проведе на 15 и 16 ноември в Seminole Hard Rock Hotel and Casino в Холивуд. Уикенда ще се състои от турнири по блекджек, официална гала вечеря, търгове, участието на 15-кратната носителка на награда „Грами“ Alicia Keys и други специални събития, всяко от които с благотворителна цел.

GettyImages 138473250 300x219 - JAY-Z разпраща часовници Rolex като VIP покани за Shawn Carter Foundation Gala 2019
Photo by Paul Zimmerman/Getty Images

Снимки: Instagram, Twitter, Getty