Йоко: с едно последно (поне за сега) „Благодаря ви”.

Носителката на “Най-добро MC жена” за 2020 – Йоко а.к.а. Кака ти а.к.а. BASSYMAMAta се оттегля от рап с дълъг, но и много личен пост.

Чудили ли сте се някога къде изчезват артистите? Ами сега ще ви кажа.

Едни ще кажат „Аааааа”, други ще кажат „Еееееее”, трети ще кажат „Ууууууу”, но истината е, че за мен няма голямо значение коя гласна ще използвате, защото съм взела своето решение и съм съгласна….с него. 😆

Споделям следното от уважение с едно последно (поне за сега) „Благодаря ви”.

Какво искам да ви кажа ли? Ами……”F*CK RAP”! 🤪

Мина ми времето, мина ми хъсът! Мина ми желанието да пиша рими и да редя повече бийтове. Поне за сега, казах! Стига ми. „Никога не казвай никога” са казали хората, да, но ако някога правя пак музика, тя няма да е рап. Няма да е и чалга, спокойно! 😅 Ще е просто яка музика за слушане и толкова.

Истината е, че отдавна не съм тази „гаменка”, която бях преди години. Не пия. Не пуша. Тренирам. Интересувам се от wellness. Несъвместима с brain cells damage. Грижа се за здравето си и за спокойствоето на семейството си. Гледам си детенцето и мъжленцето. Медитирам. Депозирам. Не позирам! Лягам си рано и ставам още по-рано. Уча в Digital Marketing Institute в Щатите и скоро ще се дипломирам, за да го бачкам. Яко, а? На есен снимаме 2ри сезон на „Семейно време с мама Йоко” и се чувствам все повече на мястото си като „мама Йоко”, отколкото the old but gold „кака ти Йоко”. You feel me? С 2 думи – Гледам си живота и не ми пука за прекалено много неща, че да се обяснявам повече. Достатъчно!

Рапът винаги ще бъде в мен, вероятно много повече отколкото в други артисти на сцената. Но истината е, че вече сцената не ме пали така, както аз я палих някога. Да съм водеща в днешно време ми харесва много повече. Ооооо даааа! Во-де-ща! Отваря ми очите от адреналин и ме вълнува истински. 😃 Чувствам, че правя нещо смислено и с екипа си даваме добавена стойност на хората. Отново в екип! А не solo артистка. Да се правя на такава, каквато не съм, няма да съм аз и няма как да стане. Не и с мен. Затова си казвам ясно и без бой – „I QUIT! БЛАГОДАРЯ ВИ!”. 🖖🙃

Благодаря на всички, които бяха до мен, зад мен и пред мен! На сцената! Благодаря за емоциите, усмивките и за пламъка в очите, които споделяхме заедно на нашите концерти. Разбира се, не е изключено с The Top Stoppers да направим още някой друг концерт за бенефис, но стига ми толкова. Хубаво е да затваряме едни врати зад себе си и да отваряме други пред нас, за да минаваме напред в живота си! Защото в крайна сметка всичко е за кеф и удоволтвие. Нали така? Най-важното в края на деня е да сме щастливи и да харесваме това, което правим. Толкова!
А казах ли, че другото е просто вятър?

Поздрави. Бъдете здрави. И….Обичам ви! (mic drop)
Мама Йоко ❤️

#23ГодиниРап #TheOneAndOnly #Yoko Вижте по-малко

Екипът на 359HipHop и пожелава попътен вятър и много успехи във всички начинания с които се захване!