К’во стаа е? Липсва ли ти стария rap? DMS – “СТАРИЯТ RAP”

“- К’во стаа е, ДгЕ?
– Е кажи кво стаа… Липсва ли ти стария rap, на мене доооста, ДгЕ!”
Duli, “Бавния” МС и един “неизвестен” Стефан, едни благи плевенски младежи им е залипсвал “Стария Рап”
DMS – “СТАРИЯТ RAP”