Как ще изглежда новата ви татуировка? Страхотно приложение за смартфон показва как ще изглежда избраната рисунка на тялото ви

Манията по рисунките и тематичните надписи днес е голяма. Всекитрети човек в света, има или планира да изрисува тялото си, с образ, мисъл или рисунка, която символизира нещо важно за самия него.  Татуировките са все по-чести, благодарение на новите технологии за тяхното прилагане. Въпреки това, има известна възбуда при избора на мястото на прилагане и скицата на бъдещи татуировки.

images-3

Работата на страходното приложения за вашият смартфорн Ink Hunter е изключително лесна, бъзра и изгражда направо страхотно. След като инсталирате приложението,избирфате от галерията със скици или качете собствен дизайн, на онова, която искате да позиционирате по тялото си. След като сте готови, обозначавайки избраното от вас място на тялото, насочвате към него камерата на своя смартфон и готово – Ink Hunter ще ви показва, как ще изглежда новият шедьовър на тялото ви.

ink

За съжаление, готиното приложение за tattoo маниаци, за момента е достъпно единствено за iOS, като набирайки популярност се надяваме да стане достъпно и за Android.