Какво означават татуировките на Еминем?

Eminem-D12-Tattoos
• Буквата “D” на дясната предмишница – представлява не само родното място на Eminem (Detroit), но и на първата рап група, D-12, или “Мръсната дузина”.
• Числото “12” на лявата му ръка представлява рап групата D-12, когато се чете във връзка с другата ръка.
Eminem-slit-me-tattoo
• Думите “Процепи ме” от вътрешната страна на дясната му китка, също означава “Режи ме”, е буквално позоваване на самоубийствени тенденции, които е преживял като фаза на закъсалия си живот. (Така и не можахме да намерим по-добра снимка).
065e3c5c9b8e603cbd427608402e59e6
• Готик гривна около лявата му китка – Eminem призна, че не си спомня смисъла на тази татуировка, като намеква, че е бил пиян, когато е била направена.
171b1c4dba9b2641700d9fa76dc6746d.395x500x1
• Поглед над града Детройт на лявото рамо – изработен в чест на чичо си Рони Пилкингтън (който се е самоубил през 1991 г., и който е бил много близък на Eminem), тази изключително артистична татуировка включва няколко препратки към гето живота: сграда, пожар, череп и окото на проститутка. В средата се четат думите “Slim Shady” (псевдоним на Еминем в групата D-12 и неговата “най- тъмна” страна, според самия него) и долу на татуировката, банер с думите “Ronnie RIP”.
hailie jade tattoo
 • Думите “Hailie Jade” от вътрешната страна на дясната предмишница – писмено вертикално, е името на дъщеря му, родена през 1995 г.
eminem-marshal-tattoo
• Един отворен гроб, с думите “Ким” и “Изгний на парчета” на корема – цялата тази татуировка е посветена на съпругата му, Ким Скот, и се прави на момента, в който те се развеждат, след много години изпълнени с конфликти (включително опита за самоубийство на Ким). Малко крайно е, че думите (игра на думи на RIP) означават нещо като “гниене на парчета”. Израз на дълбока скръб от факта, че отношенията на Еминем не са оцелели, заради постоянните проблеми. Еминем и Ким започват да излизат в гимназията, сключват брак през 1999 г. и се развеждат през 2001 г., след което се омъжват повторно на 14 януари, 2006.
large
• Думата “Proof” отвътре на лявата предмишница – знак на почит към най- добър приятел и рапър, Proof, от неговата група D-12, който бе застрелян през 2006 г., и е имал точно същата татуировка.
eminem-arm-tattoo
• Портрет на дъщерята на лявата ръка – снимката на Хейли Джейд е най-новата му татуировка, а също така включва думите “Бони и Клайд”, което е заглавието на една песен, която се появява в дебютния му албум “Slim Shady” и е посветена на дъщеря му. Изображението е още съставено от различни рози, представляващи вечната любов към нея. Тази татуировка покрива, в пълен размер, стара татуировка, която просто е представлявала “Eminem.”