Kanye West и Kim Kardashian отпразнуваха втория рожден ден на North West

Предварително беше съобщено, че бременната Kim и Kanye планират да затворят  „Disneyland“, за да могат да празнуват спокойно, но в крайна сметка избраха да се смесят с тълпата, носейки ушички на Mickey Mouse  и забавен грим.

North бе забелязана в ръцете на звездния си баща да държи балон във формата на животно на една от въртележките. На партито присъстваха и лелята на North –Kourtney Kardashian, заедно с дъщеричката си Пенелопе. Двете малки братовчедки са си много близки и често ходят заедно на балет.

По-малките сестри на Kim – Kendall, 19, и Kylie, 17, също бяха на тържеството. Kylie покани и рапара Tyga, с когото се срещат от известно време. С 25-годишния изпълнител бе и двегодишният му син.

Партито се състоя седмица след като Kim похарчи 70,000 пауда за наемането на Staples Center в LA за рождения ден на Kanye. Тя го изненада със звездна игра, в която участваха любимите му играчи от NBA, приятелите му Tyga, Justin Bieber и John Legend.

По това време другата година семейство West ще са четирима. Все още не се знае какво ще е второто им дете, дали ще е момче или момиче. Откакто съобщи за бременността си, на Kim й се налага да се справя с многобройните слухове.