Karrueche Tran избухна срещу Chris Brown: Знаеш ли какво е слабак?

Отношенията на Chris Brown и Karrueche определено приличат на испанска сапунка. Двамата често ни изненадват с поредния скандал и словесен сблъсък помежду им.

Въпреки всичко, което Chris направи до този момент, той звучи доста по-оптимистично, когато говори за отношенията си с Karrueche и смята, че е нужно просто малко време. Tran съвсем не смята така и скоро избухна в Instagram след интервюто си пред Access Hollywood. Под своя нацупена снимка тя написа следното обръщение към Chris, като дори го отбеляза в поста си.

„Преди всичко @chrisbrownofficial, ти направи интервю с Ryan Seacrest, в което говори за мен, докато моето интервю за Access Hollywood съвсем не беше за теб. Аз не се срамувам да говоря за това което съм преживяла и това, през което съм преминала. Аз говоря свободно за мен и моя живот. Но аз не говоря за теб и така те влудявам (както аз лесно мога). Не ми се сърди, защото връзката ни приключи поради липсата на лоялност от твоя страна. Знаеш ли какво е слабак ? Може да ме принуждаваш да сляза от колата, да ми разбиваш прозореца, да ми взривяваш телефона от обаждания или да ме обсипваш с подаръци. По дяволите, това няма да промени нищо в живота ти, както ти казах вече няколко пъти. Всичко най-хубаво на теб и красивата Royalty”