Kendrick Lamar стана лице на Reebok

Reebok Classic представя новия си вдъхновяващ рекламен клип с участието на Хип-хоп изпълнителя Кендрик Ламар. Партньорството между Reebok и Кендрик Ламар предизвика революция в света на спортните обувки. Колекцията Ventilator Day-Glo на Reebok е в центъра на модната революция, водена от Кендрик, а посланието на рекламата е “Let it Flow”.

Day-Glo включват провокативни, изпълнени с живот цветове и вдъхват нов живот на един от най-класическите модели спортни обувки на Reebok, като същевременно улавят духа на 90-те години. Day-Glo са вдъхновени от посланията на Кендрик, подтикващи младежите да открият своя собствен стил и да изрязават себе си – реализирайки своя креативен потенциал.

00936621

Рекламният клип пресъздава не само вдъхновението зад Ventilator Day-Glo, но и основното послание на Reebok.
„В Reebok се стремим да вдъхновяваме хората да дават най-доброто от себе си не само физически, но и в психически и социален план. Кендрик Ламар е олицетворение на нашите послания. През 2015 вече не е готино да се сливаш с тълпата. Кендрик има свой собствен стил и окуражава децата да открият своя. Не сме и мечтали за по-подходяща личност, която представлява нашия бранд“, заявява Тод Крински, вицепрезидент на Reebok.