Керана пусна новата си песен

Песента на българската певица е посветена на освобождаването на вътрешната сила и изразяването на личната индивидуалност и свобода

 

Талантливата българска певица Керана пусна новата си песен “Правя квото искам” (The Chainsmokers x Tuborg Open – Official Mix), която съдържа уникалната музика от хитовия сингъл “Hope” на The Chainsmokers.

Видеото беше излъчено за пръв път в телевизионен ефир вчера, като парчето вече може да бъде гледано по телевизионните музикални канали, в социалните мрежи, и да бъде чуто ексклузивно по bTV радио и радио N-Joy.

Керана работи по проекта Tuborg Open, превръщайки откриването на нова музика в още по-забавно и приятно изживяване, като кани всички фенове в България да се присъединят към кампанията заедно с едни от най-нашумелите музикални изпълнители в света – The Chainsmokers.

Новата песен преплита неповторимия стил и звучене на Керана с ритъма на песента “Hope” – парче на The Chainsmokers от албума им “Sick Boy”, който бележи над 1 млрд. онлайн слушания до момента.

Kerana - Керана пусна новата си песен

Музикалното видео, режисирано от Bashmotion, е заснето в един непрекъснат кадър и с една единствена камера, която през цялото време следва движенията на певицата.

Впечатляващата хореография и сложен снимачен процес са били интригуващо предизвикателство за талантливата Керана, която се справя повече от успешно. Песента е записана в Monte Studio и продуцирана от Веселин Ценов – Algoriddim, а текстът е написан от Керана.