Класически цвят на Air Jordan 3 “Cool Grey” е готов да се завърне

Ако сте фен на маратонките, тогава вероятно сте притежавали чифт Air Jordan 3s в някакъв момент от живота си. Това е една от най-емблематичните маратонки Jordan за всички времена благодарение на факта, че е първата, проектирана от Tinker Hatfield. През годините сме виждали многобройни нови допинг цветове и през 2020 г. Jordan Brand продължава да отказва нови предложения. Те дори са се върнали в трезора, за да върнат някои емблематични ретро. През 2021 г. точно това ще направи Jumpman, тъй като цветният цвят “Cool Gray” ще бъде върнат.

Както можете да видите, маратонката е покрита със сиви тонове и това, което изглежда като велур горна част. Дори има онзи слонов отпечатък около кутията на пръстите на краката и задната пета, който всички познаваме и обичаме. Като се имат предвид всички тези елементи, цветният цвят официално е включен в списъка като „Сребърен / лек графит / портокалова кора / спортно червено“.

Що се отнася до датата на пускане, слуховете предполагат, че тя може да излезе веднага на 27 февруари 2021 г. за $ 190 USD. Дръжте го заключен на HNHH, тъй като ние ще бъдем сигурни, че ще ви предоставим всички най-нови актуализации на тази класическа маратонка.