Класиране на Air Jordan Collaborations на Травис Скот

Травис Скот е един от най -големите художници в целия свят и неговият музикален каталог говори сам за себе си. Изминаха повече от три години от излизането на  и докато той се занимаваше с някои други музикални начинания, няма съмнение, че той е бил зает с множество различни отговорности на марката. Например, Скот в момента е подписал с Nike и Jordan Brand, където е създал набор от маратонки.

От Air Jordan 1 до Air Jordan 6, Скот свърши страхотна работа и обувките му винаги са много търсени. Цените за препродажба са направо луди и всичко това се дължи на влиянието на Скот върху младежта. Той знае как да развълнува подрастващите, разбиращи се от уличното облекло, и обувките му отразяват „готиния фактор“, свързан с всичко свързано с Джордан Бранд и хип-хопа.

Дори преди съвместния знак на Травис Скот, Air Jordan 33 беше непоносим силует, който нямаше много сила на корта. Съвременните силуети на Йордания са предназначени за изпълнение, което никога не отговаря на естетиката на Травис Скот. Независимо от това, художникът даде най -добрия си удар с тези, но това просто не беше достатъчно, за да ги заслужи. Само няколко месеца по -късно Air Jordan 34 беше пуснат и след като феновете осъзнаха колко по -добър е този силует, Travis Scott x Air Jordan 33 се превърна в далечен спомен. В никакъв случай не е лоша обувка, но също така не е особено впечатляваща.

Въпреки че може да бъде класиран на второ място в този списък, няма съмнение, че Travis Scott x Air Jordan 6 “British Khaki” е обувка за наркотици. Единственото нещо, което не е наред с него, е фактът, че има изключително остра конкуренция. От самото начало имаме един от най-добрите силуети на Jumpman за всички времена, смесен с някои неутрални бежови и кафяви тонове, които придават на тази обувка непосредствена есенна атмосфера. Велурът върху тях е безупречен и точно като първия модел Travis Scott x Jordan 6, отстрани има малки торбички, които придават на обувката някаква полезност. 

Когато Травис Скот обяви, че ще излезе със собствения си Air Jordan 1 High, феновете бяха над луната. Разбира се, Air Jordan 1 High е една от най -добрите обувки досега и лесно е най -добрата обувка, която да носите с всеки тип облекло. Тъй като феновете очакват пускането на своя Air Jordan 1 High, бързо се разкри, че той също ще пусне Air Jordan 1 Low. За много ниското е по -важно постижение от високото, тъй като ниските са по -лесни за носене, особено ако сте с по -нисък ръст. В крайна сметка Air Jordan 1 Low на Travis беше страхотен хит благодарение на кафявия, черния и белия вид, който играеше в цветовете на неговия Jordan 1 High. 

През 2014 г. Jordan Brand се обедини с Fragment за специална синя, бяла и черна Air Jordan 1 High OG, която завладя света. В продължение на години двамата дразнеха друго сътрудничество заедно и феновете не бяха развълнувани от това. Това сътрудничество включва както Air Jordan 1 High OG, така и Low, като всяка двойка съдържа различни сини, бели и черни цветови схеми. Тийзърите на тези обувки веднага станаха вирусни онлайн и докато те се появиха на пазара, феновете вече бяха готови да похарчат хиляди долари само за да притежават чифт. Не можете да отречете колко добре изглеждат тези цветове, тъй като цветовете работят перфектно заедно, през цялото време, докато обратният шнур доставя този уникален вкус. Това, което пречи на тази обувка да бъде по-високо в списъка, е фактът, че тази колаборация беше много очевидно внасяне на Hypebeast. Нямаше истинска история зад колаба, която в крайна сметка отхвърля няколко точки. Независимо от това и двете обувки завинаги ще бъдат обичани от феновете.

Майкъл Джордан спечели първото си първенство, докато носеше Air Jordan 6 през 1991 г. Оттогава обувката е обявена за една от най -великите, които някога са били на корта, а Jumpman се е погрижил да подкрепи тази вяра с различни цветове. Тъй като Травис Скот работи по Air Jordan 1 и Air Jordan 4, имаше смисъл само той да подаде ръка на обувка, която винаги е имала нужда от повече сътрудничество. Както бе споменато с цветовата линия “British Khaki”, тази обувка беше специална, тъй като имаше джобове отстрани, които можеха да се използват за прибиране на различни стоки. Оттам маратонката имаше и хубав маслинен блясък, който веднага се зарадва на идеята. Когато добавите червената марка Cactus Jack, получавате специална маратонка, която веднага завладява маратонките по целия свят. Дори ако Jordan 6 не е вашата чаша чай, нямаше как да не дадете на тази обувка реквизита си.

Какво повече може да се каже за тази обувка, която вече не е била изригвана отново и отново? Jordan 1 е далеч една от най -емблематичните баскетболни обувки на всички времена и само историята му винаги ще бъде измамен код за бъдещи сътрудничества и цветове. Когато Травис беше натоварен да достави Air Jordan 1 на света, той можеше да вземе лесния изход. Например, той можеше просто да удари кафяво, бяло и черно по обувката и да я нарече на ден. Вместо това той реши да поеме риск, като обърне скандалния Nike swoosh, който в крайна сметка промени цялото усещане на маратонката. Въпреки че някои биха могли да обсъдят оригиналността на такова нещо, няма съмнение, че Nike би се колебаел да направи тази промяна, ако някой друг го предложи. Тази конкретна колаборация е свидетелство за Травис Скот.

Тъй като маратонка номер едно в този списък, някои може да открият, че изборът е спорен, но тъй като това е чисто субективно, трябваше да се вземе решение. Първото сътрудничество на Травис Скот в Jumpman беше почит към родния му град Хюстън, Тексас. Като погледнете прахообразния син и червен цвят, бързо ще разберете, че това е препратка към Хюстън Ойлърс, който в крайна сметка се превърна в Титаните на Тенеси в НФЛ. Air Jordan 4 е любим на феновете и когато беше разкрито, че LaFlame ще работи с марката, маратонките бяха нетърпеливи да видят какво ще измисли. В крайна сметка той достави един от най -чистите Jordan 4, които бяхме виждали за минута, като същевременно създава шумотевица, която може да се сравни само с тази на колекцията OG „Десетте“ на Върджил Абло. Ярките цветове го правят единствен по рода си в библиотеката на маратонките на Травис, Разпространение на Astroworld  . Въпреки че може да не е вашият личен фаворит, няма как да не му дадете своя реквизит.

 

Изображение чрез Nike