Криско и Ненчо подготвят хита на лятото

Фаворитите на „Като две капки вода“ възпяват „свестните“ момичета в първия си общ проект.

Двама от фаворитите на третия сезон на „Като две капки вода“ – рапърът Криско и актьорът Ненчо Балабанов, заснеха видеото към общия си проект, който обещава да бъде и хитът на лятото. След като станаха приятели на сцената на шоуто, известният r&b изпълнител реши, че успешният имитатор е най-подходящият партньор за такова парче. Обявяването на новината за общ проект предизвика истинска еуфория сред феновете, както и догадки какво ще представлява песента и най-вече как ще се включи Ненчо Балабанов. „В песента се пее за жените, които са не само красиви, но и свестни и работливи – тези, които си заслужават! Предвиждаме да пуснем видеото в края на май.“, коментира Криско, който смята, че песента е истински комплимент за нежната половина от човечеството и може да бъде поздрав за всяка жена, заслужила признание от мъжа до себе си.

Ненчо Балабанов ще допълни видеото не само с чар, но и с присъщото си чувство за хумор. „Като чух парчето, разпознах идеалната жена в историята, което е страхотно. Това е съвременен начин да възпееш съвременната жена. Веднага се съгласих, плюс това Криско е много талантлив! Ще участвам като себе си, но с гласа на Бойко Борисов!“, коментира актьорът, който доказа, че образите в „Като две капки вода“ му се отдават не по-малко от този на Премиера.

Кадри от снимачната площадка можете да видите в ексклузивния разговор с Павел Владимиров в “Здравей, България” .

Oфициалната фейсбук страница на „Като две капки вода“ достигна своите 100 000 фена, превръщайки се в една от най-посещаваните страници на телевизионни формати в България.