Kyrie Irving публикува официално изявление относно предишните си коментари за Nike Kyrie 8

В допълнение към раздялата с неговото представяне Roc Nation , Кайри Ървинг наскоро привлече вниманието на всички с  Nike , масивна обувки и облекло марка, която просто така се случва да произвежда продължаващата му Кайри кецове линия. След като изтекоха изображения на предстоящия му Nike Kyrie 8, попаднал в Instagram, звездата на Brooklyn Nets прозвуча за презрението му към новия дизайн, а Kyrie също разкри, че Nike е решил да продължи напред с пускането на маратонките, въпреки отрицателната обратна връзка, която им е дал .

“Нямам нищо общо с дизайна или маркетинга на предстоящия #Kyrie8”, коментира Кайри Ървинг под някои изтекли снимки на маратонките, “IMO това са боклуци! Нямам абсолютно нищо общо с тях! Найк планира да го пусне, независимо от това, което казвам, затова предварително се извинявам на всички фенове на маратонките ми и истинските поддръжници на марката #KAI11. ”

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kai X Kicks 𓂀 (@k11kicks)

Е, изглеждаше, че откровеният характер на Кайри Ървинг и партизанските преговори за контакти са работили в негова полза, тъй като сега той е дал на феновете нова актуализация на противоречивия Nike Kyrie 8 . В изявление, предоставено чрез старшия водещ инсайд на НБА на The Athletic Шамс Харания, Кайри потвърждава, че той и Найк са се върнали заедно на чертожната дъска, а също така се извинява, че е взривил сътрудниците си в социалните медии.

„Когато изграждате нещо страхотно, понякога настъпва момент, в който трябва да калибрирате и пренасочите вниманието си, за да сте сигурни, че всички участници са в съответствие“, обясни Кайри. “Тук се намират марката KAI11 и Nike . Несправедливо беше да се обвинява Nike или някой друг. Като се има предвид това, ние усърдно работим, преструктурираме и преосмисляме нещата заедно, за да сме сигурни, че ще се оправим.”

Решението на Nike и  Kyrie Irving да започнат отначало може да забави издаването на Nike Kyrie 8, но поне феновете могат да бъдат спокойни, знаейки, че любимият им спортист е имал активна роля в процеса на проектиране на неговата обувка.