Lady B и Lexus посветиха “Дрескод усмивка“ на каузата на Holiday Heroes

10613005_638956179549101_3569138605914257600_nТони, Васил Чергов, Лейди Би и Майкъл Флеминг – Lexus посветиха “Дрескод усмивка“ на каузата на Holiday Heroes, които тази Коледа ще помогнат на 5000 семейства да имат пълна празнична трапеза.

Песента е по музика и аранжимент на Васил Чергов, който заедно с Майкъл Флеминг – Lexus е автор и на текста на песента. В мейкинга на видеото към „Дрескод Усмивка“ се включиха десетки хора, които дадоха всичко от себе си напълно безвъзмездно, за да може коледната нощ да бъде вълшебна за хиляди семейства.

Клипът е заснет в Zoom Box Center и Villa Victoria – Ловен Парк. Видео е заснето и режисирано от екипа на New Generation Arts – Павел Пенчев и Евгени Тодоров, които осигуриха и нужното техническо оборудване. За осветлението при заснемането на продукцията се погрижиха PRO Camera Rental.

Визията на изпълнителите беше поверена на стилистката Тони, която направи вдъхновяващ аутфит с дрехите на Pepe Jeans. За безупречния външен вид на артистите се погрижи и топ-коафьорът и гримьор Слав. За реализацията на видеото помогна и Вили Боршукова, която е инициатор на Асоциация за превенция на рака „Промени живота си сега!”

Изпрати SMS с текст DMS GEROI на 17777 и дари 1 лв. за семейства в нужда!