Македонската мегазвезда Toni Zen подгрява Rick Ross

ToniZen1Билетите за “Фен зона” напълно изчерпани. Стартира продажба на промоционални цени за редовни билети.

Мега звездата на македонския хип хоп – Toni Zen също ще вземе участие в най-грандиозното музикално събитие в България за 2013 година 359 HipHop Festival. Toni Zen ще се присъедини към първата вечер на феста (20 юни), като ще излезе на сцената непосредствено преди Rick Ross.

Дни преди това ще излезе и новата песен на Тони Зен “Светът е твой”, която той записа с Бобо. Клипът ще включва кадри, заснети из цяла Европа.

Седмица след обявяването на фестивала всички билети за “Фен зона” са изчерпани напълно. От днес (30 май) стартира продажба на редовни билети, които ще са на промоционални цени за лимитиран период от време.

Хип хоп градчето, разположено в “Международен панаир – Пловдив” ще отваря врати всеки ден от 16:00 до 03:00 часа. Преди старта на концертите ще има freestyle сцена, скейтър зона и много други развлекателни атракции, изненади за феновете на хип хопа. Организаторите са се погрижили тези три дни феновете да имат своя неприкосновен и уникален свят.

Цените на редовни билетите са както следва:

  • Еднодневен – 45 лева
  • Двудневен (Ден 1+2 или 2+3) – 65 лева
  • Двудневен с придружител (Ден 1+2 или 2+3) – 75 лева
  • Тридневен – 90 лева
  • Тридневен за дете 12-17 години и придружител – 90 лева
  • Деца под 11 години – вход свободен (задължително с придружител)
  • VIP Седящи места (само 100 билета) – 160 лева за трите дни

Билети могат да бъдат закупени в Eventim, TicketStream, TicketPro и TicketPortal.

Най-новото около 359 Hip Hop Festival можете да следите в сайта на събитието, както и във Facebook.

За Тони Зен:
Тони Петровски или по известен като TONI ZEN е роден на 21 Юни 1983 г. в Скопие, Македония. Рапър, композитор, певец и текстописец.
Първата група, в която е бил активен се нарича “105”. Групата записва демо-та само от определена хип-хоп радио програма по Канал 103. През 2002 г., заедно с DJ Cvare, той формира групата Urbana Dimenzija. През това време, Toni сменя псевдонима от Toni Montana на Toni Zen. Той участва в редица събития в Македония, включително и The Streer Beats Festival и хип-хоп вечер в Taksirat Festival като гост на Jeru на Damaja, Afu Ra, Guru и Edo Maajka. Участвал е в риалити формата “Сървайвър”. Подгрява 50 Cent на концерта му в Скопие. Най-известният и търсен хип-хоп изпълнител в Македония в момента.