Мария Бонева гостува на Тото от СкандаУ

Неща, за които никой не говори. Тайни зад кулисите на музикалната сцена, които всички подозират, но никой не смее да сподели. Шокиращи и забавни моменти, които оставят спомени завинаги. И музика, много, много музика.

“Бабата” на хип-хопа у нас (както тя се майтапи) в откровен разговор на музикалната индустрия в България в подкаст студиото на Тото от СкандаУ. За първи път Мария Бонева издава тайни от кухнята на бг рап сцената, как се правят ежегодно хип-хоп награди и какво всъщност се случва с войната между артистите?

Мария Бонева застава пред камерата и микрофона на Тото, за да си поговорят за предстоящите 359 Hip Hop Awards. Какви са музикалните тенденции през изминалата година? Как COVID-19 се отрази на артистите и как върви онлайн гласуването за 9-тите хип-хоп награди?

Мария и Тото се връщат назад в спомените си, за да си припомнят едни от най-свежите моменти от бг рап сцената. Какво е да доведеш на българска земя имена като Rick Ross, Ciara, DMX, Ja Rule, Sisqo и други? Колко трудно е да се справиш с прищевките на световните рап звезди? Как се създава колаборация между тези имена и българските артисти?