Мария Илиева и Хоумлес пеят на церемонията „Мис Плеймейт“ – краят на една епоха

В неделя, 13 декември, от 22:00 ч. е финалът на Playmate Of The Year 2020. По-рано тази седмица организаторите на най-престижното светско събитие в България загатнаха, че 2021 г. ще дойде с изненади, които ще ознаменуват края на епохата „Плеймейт“, но ще отворят врата към нещо ново. Какво е то – ще стане ясно по време на дългоочакваната церемония, която дори Covid-19 не можа да отмени.

 

Заради епидемиологичната обстановка и поради мерки за сигурност, церемонията ще бъде без публика, а финалът ще се излъчва безплатно и изцяло онлайн на playstar.bg и по Neterra.TV+. От DSG productions  вече завиха, че събитието ще е нещо повече от традиционната церемония и планират спектакъл, за който дълго ще се говори. На сцената ще се появят музикални величия като Мария Илиева, Анелия, „Мастило“ и хитовия изпълнител Хоумблес. Това е последният изобщо в историята конкурс  Playmate of the Year, защото централата на легендарния бранд в Ню Йорк още през април тази година спря всички живи формати и хартиените си издания в целия свят.  Той ще остане в историята и с факта, че за пръв път от 1956-а година насам в конкурса участва трансджендър.

 

Повече информация за излъчването на церемонията Playmate Of The Year 2020 I Final може да намерите тук:  https://fb.me/e/1Z58hTLw9