Мария Илиева е Радост

Това лято кралицата на българската поп музика Мария Илиева влиза в изцяло ново за нея амплоа и дава гласа си на емоцията Радост в най-новото приключение на Дисни и Пиксар ОТВЪТРЕ НАВЪН.

Мария озвучава анимация за първи път и не крие огромния ентусиазъм, с който подхожда към новата си роля. Голямо признание за нея е и скоростното одобрение, което Дисни дава за използването на гласа на българката. Заразителната с щастие нова главна героиня на филмовите гиганти и една от най-обичаните български певици, чиято запазена марка е прекрасната усмивка, сякаш са създадени една за друга.

Илиева споделя, че е щастлива да озвучава именно Радост в ОТВЪТРЕ НАВЪН. Огромният позитивизъм на усмихнатата чаровница със синя коса вдъхновява певицата всеки път, когато застане зад микрофона. В оригинала на филма Радост е озвучена от една от най-актуалните съвременни комедийни актриси и носител на Златен глобус Ейми Полър. Освен страхотното предизвикателство да дублира анимационен герой за първи път, Мария не крие и вълнението си от възможността да се докосне, макар и косвено, до таланта на голяма актриса като Полър.

ОТВЪТРЕ НАВЪН ще ни отведе в свят, който ни е много познат, но никога не сме виждали – а именно този вътре в главите ни. Самата Мария Илиева издава, че това е филм не само за малките, но и за големите.

Мария Илиева в ролята на Радост и ОТВЪТРЕ НАВЪН ще ни заразяват със смях и емоции от 19 юни само в кината на 2D и 3D!

unnamed (2) unnamed