Мария Илиева издава албум с най-големите си хитове

„Всичко – най-доброто от Мария Илиева” излиза в началото на декември

В Instagram Live Chat снощи Мария Илиева издаде на феновете си, че албумът, събрал най-големите й хитове досега, излиза в началото на декември. „Мисля, че дойде най-подходящият момент за тази стъпка в кариерата ми,” сподели певицата. „Този албум обединява най-емблематичните ми песни от началото до днес. Усещам го като едно пътуване и в мен самата – израстване, надграждане и завършеност.”

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с мегахита „Лунен сън”, който моментално я изстрелва на върха на всички класации. През годините Кралицата на българската поп музика издава хит след хит, като рискува смело и експериментира в стиловете. Името й се превръща в мерило за качество. „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” е третият самостоятелен албум на певицата след „Лунен сън” и „Идвам към теб” и макси-сингъла “Стерео стая”.

Именно „Идвам към теб” беше още една изненада за феновете, които се включиха в live chat-а на Мария снощи. Целият аудио албум от 2006г. вече е наличен в официалния Youtube канал на Стерео стая – https://www.youtube.com/StereoRoom.

Мария Илиева обяви и предизвикателство към феновете преди излизането на албума. От днес профилите ѝ във Facebook и Instagram ще са тематични и свързани с някоя от песните във „Всичко – най-доброто от Мария Илиева”, а певицата отправи следното предизвикателство: „Албумът описва мен като артист и човек, затова искам вие да ми опишете през вашия поглед моите песни – като текст, снимка, рисунка или колаж”. Постовете трябва да се споделят в социалните мрежи със съответния хаштаг, а за най-креативните ще има много награди. Пълните правила са в официалните профили на Мария Илиева в Instagram и Facebook.

“Всичко – най-доброто от Мария Илиева” излиза в началото на декември и събира най-големите хитове на певицата до днес.